کد مطلب : 332
تاریخ انتشار: پنجشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۰
هدیه 100 دلاری سید عمار حکیم به خبرنگاران قمی

قم نیوز: رییس مجلس اعلای اسلامی عراق، برای تشکر از پوشش خبری برنامه دیدار و گفتگوی خود با مراجع تقلید و علمای قم، به هر خبرنگار، مبلغ 100 دلار پرداخت کرده است.
به گزارش قم نیوز، پرداخت هدیه نقدی به خبرنگاران پس از مصاحبه های خبری، سنتی نامطلوب است که در اکثر استانهای کشور دیگر برقرار نیست اما خبرنگاران قمی، متاسفانه همچنان هدایای نقدی مصاحبه شوندگان را قبول می کنند.

اخیرا حجت الاسلام سید عمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق، پس از زیارت حرم کریمه اهل بیت و دیدار با مراجع عظام تقلید و علمای قم، به پاس زحماتی که خبرنگاران در یک روز دشوار و سنگین خبری کشیده اند، به هر یک از ایشان یعنی آن دسته از خبرنگاران که از ابتدای برنامه دیدارهای ایشان، با گروه مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق همراه بوده اند، مبلغ ۱۰۰ دلار آمریکا پرداخت کرده است.

اگر چه حجت الاسلام حکیم این هدیه را به خاطر تشکر از زحمات خبرنگاران قمی پرداخت کرده است و جای تشکر از ایشان وجود دارد که زحمات خبرنگاران را نادیده نگرفته اما روی سخن با مشاور ایشان است که ارزش تلاش خبرنگاران را با پول سنجیده است!

از سوی دیگر، آیا بین خبرنگاران قم کسی نبوده است که تذکر بدهد خبرنگاری یک وظیفه است و دریافت پول از سوژه خبر، آن هم به این شکل سخیف یعنی دلار آمریکایی در جمهوری اسلامی ایران، کاری نادرست است؟

مراجع قانونی که در روز خبرنگار، خبرنگاران را دسته بندی می کنند و بین خبرنگار و غیر خبرنگار فرق می گذارند، کجا هستند که جلوی این رفتارهای نادرست را بگیرند؟

این رفتارها باید با قدرت پاسخ داده شود تا احیانا کسی فکر نکند خبرنگار در قم قابل خریدن است!

بهتر بود آقای عمار حکیم، به هر خبرنگار ایرانی، یک مهر تربت امام حسین (ع) هدیه می کرد یا اینکه اصلا بهتر است با این رفتار برخورد نشود چون مثل اینکه واقعا خبرنگار قمی قابل خریدن است!

انتهای پیام/۱۰۵

مسافر
۱۳۹۰-۰۷-۰۱ ۰۰:۴۴:۵۶
سلام
فکر نمی کنم این کار اشکالی داشته باشد
http://www.medianews.ir/fa/2011/08/19/iran-journalists.html

------
پاسخ: نظر مقام معظم رهبری این است که اگر مخالف مقررات نباشد، اشکالی ندارد. اکثر هدیه های خبری به خبرنگاران در حقیقت نوعی پول برای پوشش بهتر خبر می باشد که شائبه رشوه در آنها دیده می شود. در این مورد خاص پرداخت به شکل دلار و از سوی یک شخص خارجی، نیز محل اشکال است.